Det kan tyckas enkelt att gå på spelning och gå ut och dansa efteråt. Faktum är att du kan behöva lägga lite tid på att hitta rätt outfit. Du vill nämligen vara snygg och bekväm på samma gång!

Alla har vi väl varit där och tänkt att ett par riktigt snygga pumps kan lyfta jeansen till nya höjder. Det kan de absolut, men om du ska orka stå på fötterna under hela spelningen och sedan festa hela natten kanske högklackat inte borde vara ditt första val. Läs mer om genomtänkta kläder och accessoarer här.

Snyggt och bekvämt

Du måste naturligtvis inte klä dig som om du skulle spendera natten i skog och mark, men du ska absolut fundera igenom om det är smart att ha på dig balklänning och tunga smycken. Här är det devisen less is more som gäller. När det gäller smycken kan du med fördel hitta en hel del och mer från Efva Attling vars kollektioner andas både stil och personlighet. Smyckena är dessutom lätta att bära. Ett par riktigt snygga örhängen är betydligt enklare att bära än jättelånga halsband som kanske fastnar överallt och riskerar att skada dig. Oavsett vilka smycken du väljer är det den säkraste accessoaren som du kan kombinera i det oändliga. Ett stort armband eller en iögonfallande ring ihop med en lätt blus och ett par välsittande jeans ger dig den rätta looken. På fötterna kan du till exempel ha snygga och bekväma sneakers som du kan dansa i hela natten utan att få skavsår.

Oväntad touch

Du kan sätta ihop en spännande outfit genom att kombinera maskulint och feminint, till exempel med grova kängor till en söt kjol eller lyxiga kostymbyxor i kombination med en avslappnad hoodie. Du kan också göra en hel del med ditt hår. Med hjälp av snygga hårband eller diadem kan du glittra precis hur mycket du vill. Den som är riktigt trendig vågar dessutom satsa på en moderiktig hatt eller en färgglad basker. Du kan egentligen klä dig precis hur du vill, men om du tänker efter före är det mer troligt att kvällen blir precis så lyckad som du vill att den ska bli.