Var och varannan kotte äger nu en Smartphone som de har mer kontakt med än sina närmaste vänner. Ja, så är det med dagens samhälle: tekniken blir allt viktigare och det här med dödtid är något som vi helt glömt bort vad det är för något. Att lämna in telefonen för iPhone service betyder att vi blir en halv människa för en tid. Det spelar ingen roll att vi får en  lånetelefon. För, nästan allt som är viktigt finns på den smarta lilla telefonen. Och, nu när nästan alla av oss äger en iPhone är det allt viktigare att vi stylar den så den speglar oss själva. Att köpa ett snyggt skal eller göra ett själv är något som är viktigt för att vis mer av vår personlighet.

Skal som skyddar och strålar

Ja, visst att ett skal är till för att skydda mobilen så den inte ska gå sönder. Men, på senare tid har det mer blivit att vi skaffar ett snyggt skal för att visa mer av vår personlighet – att pimpa vår mobil. Ska du göra det själv behöver du ett genomskinligt skal och färg och bling-bling eller det som du vill ha på. Klipp ut hål för kameran och sedan klistrar du bara på skalet när du målat. Du kan dekorera det när den sitter på telefonen.

Men om du inte har orken så finns det en uppsjö av roliga skal så din telefon blir lite mer personlig. Och det härliga är att det inte är så dyrt så du kan köpa ett mer nedtonat för att sedan köpa dig ett mer party-skal. Ett för varje tillfälle med andra ord.