Alla har vi nog en favorit när det kommer till genrer av musik, och för många så är det hiphop och RNB som gäller hela vägen! Och det med all rätt, inte sant? För finns det egentligen något bättre än tung bas och smart text? Dessutom så blir man mer än gärna inspirerad av musiken, till sin klädstil och sitt utseende!

Att sätta igång en riktigt bra hiphop låt får en verkligen på ett riktigt bra humör, oavsett hur man mådde innan låten satte igång. Det är helt enkelt något speciellt med den typen av musik, så att det finns hängivna fans till hiphop och RNB över hela världen är med andra ord inget konstigt. Dessutom är det inte sällan som man låter musikgenren ta en extra stor del av ens liv, och kanske till och med inspirerar hur man väljer att klä sig och se ut i övrigt. Och det är ju inte så konstigt egentligen, hiphopstilen är otroligt snygg, och lämnar dessutom utrymme för att tolka lite fritt. Perfekt, med andra ord. Så låt oss därför ta upp några punkter som är fulla av inspiration för den som älskar hiphop och RNB, och vill att det ska synas också!

  • Att håret är viktigt har kanske egentligen inte något att göra med om man är känd artist eller inte, men det finns många inom hiphop och RNB att inspireras av när det kommer till just hår. Att det är snyggt med löshår vet vi redan, så varför inte ta steget och införskaffa sådant precis som legender som  Nicki Minaj och Lil’ Kim?
  • När det gäller vad man har på fötterna, så finns det bara ett enda självklart val för den som kallar sig för hiphopare, och det är såklart sneakers! Som tur är så är det inte så begränsande som det kanske först låter, eftersom det finns otalt många märken, modeller, färger och så vidare att välja mellan. Ett annat plus är såklart att sneakers är den mest bekväma skon man kan bära!
  • Vissa saker är trendigt då och då för alla, som till exempel stora örhängen, men för dem som allra helst lyssnar på RNB och hiphop, så är stora örhängen alltid ett rätt och självklart val! Det är en riktigt snygg accessoar som verkligen kan göra en hel outfit, och passar perfekt till vardags såväl som på dansgolvet ute på en klubb.