Fixa stilen billigt
 

Att klä sig trendigt behöver inte kosta skjortan. Med smarta rabattkoder går det att komma undan billigt utan att göra avkall på stilen. Nedan följer de hetaste trenderna år 2019 samt tips hur du billigt shoppar modetrenderna.

rabatter på nätet2019 bjuder på många trender med starka färger, härliga material och coola accessoarer. Modevisningarna under världens modeveckorna har tydligt visat vilka trender som gäller detta år. På catwalken ser vi trenderna, men det är få som har råd att köpa plaggen från de stora modehusen. Som tur är finns det många modebutiker online, exempelvis ASOS, som erbjuder dessa trender som mer prisvärda plagg. ASOS är en webbutik som erbjuder ett stort antal trendiga kläder och accessoarer från olika varumärken. Tack vare ASOS rabatter kan du skaffa en trendig stil utan att bränna hål i plånboken. Nedan listas fyra heta trender 2019.

80-talsfärger

Efter flera säsonger av naturnära färger och olika nyanser av grått gör nu de klara färgerna storstilad entré. År 2019 dominerar 80-talsfärger som bubbelgumsrosa, citrongult, mintgrönt, turkost, ljusblått och orangerött. Denna lekfulla och färgglada trend blir komplett om du vågar matcha färgen topp till tå. Byxor med matchande tröja, långklänning eller en kostym i en klar färg är helt rätt i år. För de som föredrar lite mindre färg går det såklart bra att bära ett enstaka färgglada plagg alternativt en accessoarer. Våga gärna matcha olika färger i udda kombinationer. Varför inte en chockrosa kappa över en röd kostym? Eller en gul väska till en mintgrön långklänning? År 2019 är året då modehusen uppmanar att våga ta ut svängarna och strunta i tidigare moderegler. Många drar sig för att köpa dyra färgglada plagg eftersom de med största sannolikhet kommer att bäras mer sällan än plagg i mer neutrala toner som beige, svart, marinblått och grått. Därför är det utmärkt att köpa färgglada plagg hos butiker som ASOS.

Läderdetaljer

Läder är ett av de hetaste materialen år 2019. Läder syns på alla sorters plagg, allt ifrån klassiska kjolar och jackor till klänningar och håraccessoarer. Färgerna domineras av svart, krämvit och bruna toner, men även läderplagg i färgglada 80-talsfärger dyker upp. Varför inte slå ihop två trender i en? Många av de stora modehusen har tagit fram miljövänliga och veganska alternativ. Flera av de billigare märkena har följt efter och erbjuder plagg i läderliknande material. Perfekt för den som inte vill bära riktigt läder. Läder är dessutom ett relativt dyrt material och det går att spara en rejäl slant att köpa hos de billigare märkena.

Metallic

Metallictrenden håller i sig. I år syns ett ökat utbud av plagg som får dig att glittra och glänsa som en stjärna. Guld har tidigare dominerat, men nu tar silver över som den trendigaste metallicfärgen. Silver matchas med fördel med vitt, men du kan bestämma hur du vill matcha och hur långt du vill gå. Alltifrån diskreta metallicfärgade accessoarer till silverfärgade klänningar är trendigt i år.

Håraccessoarer

Sist men inte minst syns mängder av håraccessoarer på catwalken såväl som på influensers. Hårspännen, scrunchies, diadem, hårnålar och scarfs har sällan varit så trendigt som år 2019. Ju fler desto bättre och gärna i pastellfärger eller med strass och pärlor. Som tur är finns det många prisvärda budgetalternativ när det gäller håraccessoarer.