Att inspireras av kändisar är ingenting nytt, det har vi människor gjort i en evighet – och vi kommer troligtvis alltid att göra det. men hur blir det då när vi inspireras av artisterna, och de till exempel klär sig på ett sätt vilket inte hör till det vanliga?

Ta till exempel Lady Gaga. Hon glider runt i de konstigaste outfitsen, och får folk att höja på ögonbrynen från höger till vänster? Minns ni till exempel när hon gled runt i en köttklänning? Det var på MTV music awards 2010 som hade på sig en klänning, gjort av kött och ni kan ju tänka er reaktionerna. Nu kanske det är att ta i lite om man säger att folk har börjat gå med köttklänningar efter att hon gjorde det, men utöver det är hon definitivt en inspirationskälla för mängder av tjejer världen över. Är det okej? Kolla på denna video, ska vi inspireras av detta?

Vet ni vad? Ja! Det ska vi, och ska hon vara stolt över hur hon påverkar andras kläder! Hennes stil är magnifik, och är det inte så att alla borde få klä sig exakt som de vill? Sen krävs det kanske lite extra fantasi och en gnutta och ansträngning för att faktiskt hitta kläder som dessa. Man kan inte direkt glida in i en simpel affär i gallerian närmast där man bor, utan måste kanske leta andra ställen. Ett tips är att kika in www.snyggunder.se. Där finns det mängder av varianter vilka gör det enkelt att efterlikna denna fantastiska brutta. Och du, vill du? Så kör! Så länge du är bekväm kommer du att vara både vacker och cool, precis som Fröken Gaga.