Hiphop och RNB, två musikstilar som är älskade av många världen över, och ofta av samma människor. Även om de inte är helt lika varandra, så har hiphop och RNB trots allt en hel del likheter, vare sig man gillar det eller inte.

Och för alla musikälskare så finns det ett otroligt stort utbud av just dessa genrer här i världen, eftersom många precis som man själv älskar den, och kan knappt hålla sig ifrån att producera musik på egen hand!

Det finns alltid de artister som är mer eller mindre populära, men ett namn som tycks vara på allas läppar nu är Drake. Drake är egentligen inte en ny stjärna på musikhimlen, han har varit aktiv länge men det är faktiskt först nu i och med hans senaste album ”Nothing was the same” som kan slagit igenom på riktigt. Och visst, hans musik har utvecklats och är mer åt hiphop än enbart RNB som tidigare, och kanske är det det som får oss alla att gunga med till hans skiva som fullkomligt är full av hits! För vem har egentligen inte sjungit med till singeln ”Hold on, we’re going home”? En låt som verkligen är en fullträff. Nä, det är verkligen inte så konstigt att Drake har blivit Drake med hela världen, och inte bara en mindre skara RNB-fans. Så om du inte redan spelar hans skiva på repeat på din telefon eller dator, då är det alltså dags att göra det. Och dessutom, snart så ger han sig dessutom ut på turné! Just nu är han i USA, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.