Vintermodet är något som precis som sommarmodet förändras lite år från år. Men vinterkappor, vinterjackor, varma stövlar, vantar och mössor består. De kan variera lite varje säsong, men vem behöver följa modet slaviskt? Vissa basplagg som används under vintertid kan du använda i många år utan att de blir omoderna. Det är mest under sommaren du nog vill ha nya och moderna kläder.

”Det är alltid roligt att våga vara klädd i något som sticker ut, om du är den som vågar.”

Om du vill hitta billiga vinterkläder så kolla om det finns en rabattkod online på någon trevlig nätbutik. Du kan även besöka en second hand-butik, för där finns det mycket att välja på. Det passar dig som tycker om att sy om, så du får ett plagg som kanske är lite udda, men som passar dig perfekt. Det är alltid roligt att våga vara klädd i något som sticker ut, om du är den som vågar. Det har blivit vanligare att shoppa loss på second hand-butiker och du kan göra ordentliga fynd där. Dyra märkeskläder som nästan inte är använda finns ofta att hitta, och det är perfekt om du inte vill lägga ner dina pengar på vad dessa brukar kosta.

Köp kläder på rea

Efter julen kommer mellandagsrean och då kan du göra många fynd, när det gäller vinterkläder och vintermode. Det är alltid roligt att göra fynd på rea. Kanske har du tittat på en vinterjacka, kappa eller en mysig tröja, men tyckt att de varit lite för dyra. Nu kan du förhoppningsvis köpa alla tre för samma pris som en kostade innan.